koks

Šampon Hellena - Kokos

šampon Hellena - Kokos je visokokvalitetni porodični šampon za svakodnevno pranje i njegu različitih tipova kose, sa svježim mirisom kokosa. Po sadržaju tenzida Hellena šamponi predstavljaju blage šampone sa izuzetnom moći pranja svih tipova kose. Blagost šampona je postignuta izvanredom kombinacijom i odnosom primarnih i sekundarnih tenzida te je tako smanjeno irita¬ciono djelovanje i poboljšana dermatološka svojstva šampona. Dodati aktivni sastojci - provitamin b i polyquaternium- 7 obezbjeđuju Hellena šamponima dodatna svojstva kosi, kao što su mekoća i sjaj i lako raščešljavanje mokre i suve kose bez razlijetanja i pucketanja.
Provitamin 8 prodire duboko u kosu. daje kosi sjaj i mekoću, a ujedno je čini čvrstom i glatkom. Štiti kosu od vanjskih uticaja. Dodatne vrijednosti koje kosi daje Provitamin 8 su: hidratantnost zaštita od oštećenja, jačina i volumen, sjaj i glatkcća. fleksibilnost. Polyquaternium 7 se veže na površinu kose, čime je kondicionira i olakšava raščešljavanje mokre i suve kose, a kosi daje svilenkast i sjajan izgled.

Sastav: Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Glycererth-2 Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium (hloride, Cocamide MEA, Glycol Distearate, Polyquaternium 7, Panthenol 1-2%o, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Periume:(Coumarin, Benzyl benzoate, Benzyl alcohol}
Rok trajanja: 3 godine. Datum proizvodnje je označen na ambalaži.


Pakovanje Kom/karton Kom/paleta Temp.skladištenja ℃ EAN kod
500ml 12 900 0-35 3872292005561
1000ml 12 480 0-35 3872292005608