cesnjak

Šampon Hellena - Češnjak

Šampon Hellena - Češnjak je visokokvalitetni porodični šampon za svakodnevno pranje i njegu razlllitih tipova kose. Po sadržaju tenz!da Hellena šamponi predstavljaju blage šampone sa izuzetnom moci pranja svih tipova kose. Blaqost šampona je postignuta tzvanreoom kornbinar.ljnrn i odnosom prtmamth i sekundarnih tenzida te je tako smanjeno iritaciono djelovanje j pcbcljšana dermatološka svojstva šampona Dodati aktivni sastojci - provitamin bi polyquaterniunl-7 obezbjeđuju Hetlena Šampcntma dodatna svojstva kosi. kao što su mekoća i sjaj i lako raščešljav.inje mokre i suve kose bez razlijetanja i pucketanja.
Provitamin B prodire duboko u kosu. daje kosi sjaj i mekoću, a ujedno je lini čvrstom i glatkom. Štiti kosu od vanjskih utrcaja. Dodatne vrijednosti koje kosi delje Provltannn 8 su moreranmost. zaštita od oštećenja. jalina l voturnen. sjaj i qlatkoća. fleksibilnost. a polyquaternium 7 se veže na površinu kose. čime je kondicioni ra i olakšava raščešljavanje mokre i suve kose. a kosi daje svilenkast i sjajan izgled. Poseban dodatak je Extrakt češnjaka koji jača korijen dlake l spriječava opadanje kose.

Sastav: Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Glycererth-2 Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium (hloride, Cocamide MEA. Glycol Distearate, Polyquaternium 7, Panthenol 1-2%o, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Perfume:(Umonene, Hexyt Cinnamal)
Rok upotrebe: 3 godine. Daturn proizvodnje Je označen na ambatažt


Pakovanje Kom/karton Kom/paleta Temp.skladištenja ℃ EAN kod
500ml 12 900 0-35 3872292008739
1000ml 12 480 0-35 3872292008715