breza

Šampon Hellena - Breza

Hellena šampon breza je visokokvalitetni porodični šampon za svakodnevno pranje i njegu različitih tipova kose, sa Svježim mirisom breze. Po sadržaju tenzida Hellena šamponi predstavljaju blage šampone sa izuzetnom moći pranja svih tipova kose. Blagost šampona je postignuta izvan redom kombinacijom i odnosom primarnih i sekundarnih tenzida te je tako smanjeno iritacijsko djelovanje i poboljšana dermatološka svojstva šampona.
Dodati aktivni sastojci - provitamin bi polyquaternium-7 obezbjeđuju Hellena šamponirna dodatna svojstva kosi, kao što su mekoća i sjaj i lako raščešljavanje mokre i suve kose bez razlijetanja i pucketanja.
Provitamin B prodire duboko u kosu, daje kosi sjaj i mekoću, a ujedno je čini čvrstom i glatkom. Štiti kosu od vanjskih uticaja. Dodatne vrijednosti koje kosi daje Provitamin 8 su: hidratantnost, zaštita od oštećenja, jačina i volumen, sjaj i glatkoća, fleksibilnost. Polyquaternium 7 se veže na površinu kose, čime je kondicionira i olakšava raščešljavanje mokre i suve kose, a kosi daje svilenkast i sjajan izgled.

Sastav: Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Glycererth-2 Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Glycol Distearate, Polyquaternium 7, Panthenol 1-2%o, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Perfume:(Linalool)
Rok trajanja: 3 godine. Datum proizvodnje je označen na ambalaži.


Pakovanje Kom/karton Kom/paleta Temp.skladištenja ℃ EAN kod
500ml 12 900 35 38722920059S0
1000ml 12 480 0-35 3872292005974